Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Trollhättan Handboll
Pojkar 11
Noteringar från föräldramöte 25 Feb P11
2019-02-26 09:36
Subvention av cuper
Vi beslutade att eftersom flest spelare är med på Potatiscupen 22 st. Så subventionerar vi där avgiften som skall betalas in från vår kiosk kassa. Så där bidrar kiosken med 160:- per spelare vilket gör att summan som skall betalas in för Potatiscupen är 60:- .

Attityd / språk
Vi har noterat att det vid några tillfälle förekommit en dålig attityd mellan spelare i laget. Kommer att arbeta mer med dessa frågor under våren nu när vi träffas i laget. Vi ledare vill också att ni diskuterar detta hemma med era söner.
Vid match/träning kommer vi framöver vara tuffare om vi märker att det fortsatt kommer kommentarer mot andra eller visas en dålig attityd. Återkoppling kommer ske till föräldrar för resp spelare som det berör. Vi skall stötta och peppa varandra i laget !

 

7 Mars Sävehof – IFK Skövde 19.00

Vi åker med dem som är intresserade, Sävehof ger fri entré till matchen. Se kallelse.
Föräldrar och andra får också gärna åka med…


Träning - Mars – April

Som vanligt fram till onsdag 3 April som är sista träningen innan Potatiscupen. På måndagar kan man gärna komma tidigare finns på plats från 17.40.

Ungdomsavslutning tisdag 9 April. Uppehåll med handboll från 9 April – 22 April. En träning onsdag 24 April 18.30-20.00 Måg ?

 

Landskamp 13 April
Sverige – Norge i Partille Arena, Emil lämnar ut biljetter till de som beställt förhoppningsvis ca 2 veckor innan.


Beachandbollsdag
Vi är tillsammans med F13 inbjudan till en beachandbollsdag söndagen 28 April 12.00-15.00 till beachhandbollsplanen i Skatås Motionsområde. Tony Carlsson från Svenska Beachhandbollslandslaget samt förhoppningsvis 2 st spelare kommer ge en intro till beachhandboll samt att de kommer köra lite övningar och spela.

 

Samsyn

KFUM har tillsammans med Trollhättans Bois ett samsyn-dokument som båda föreningarna skrivit under. Under våren har ett gemensamt dokument arbetats fram för flera föreningar i Trollhättan som vi i KFUM valt att ansluta oss till. Mer info kommer.


Tankar 19/20

Träning 2 tim x 2 tillfällen, automatisk ca 40 tim er träning på en säsong än föregående säsong.

Målsättning att fortsatt hålla 2 st lag. Bättre med mer matchning än 1 träningstillfälle.


Träning Maj – Framåt
Har man högsäsongen i annan idrott prioritera den. Men välkommen om tider passar och energi finns. V.18 – V.24 två träningar veckan a 2 tim, slutar vid Juni Cupen 14-16 Juni. Uppehåll sedan till Partille Cup 2-6 Juli ev någon träning innan. Sen sommaruppehåll……
 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan