SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
U-SM på hemmaplan, okt 2020
2021-03-23 11:20
Foto: Jonas Arbius, bloggaren.se

KFUM Trollhättan F14 gruppetta i U-SM, steg 1

Helgen 3-4 oktober spelade Flickor 14 sitt första steg i Ungdoms-SM.
För motståndet stod Torslanda HK, Torsby IF och Aranäs HK. Det spelades fyra handbollsmatcher på lördagen och två på söndagen.

Efter att matcherna avslutats stod det klart att KFUM Trollhättans tjejer tagit sig obesegrade genom helgen och i och med det skaffat sig fina fördelar inför nästkommande steg i USM.
Laget visar upp en fantastisk inställning och en fin bredd med mål från alla positioner och de flesta av lagets alla spelare. KFUM Trollhättan har under helgen visat upp att de har en tydlig spelidé som inkluderar alla och tempot är högt. I tabellen hamnar Trollhättan i topp på 6 poäng och 57 gjorda mål. 

Totalt är det 30 grupper med 3–5 lag i varje som spelat steg 1 runt om i landet i helgen. KFUM Trollhättan hamnade i grupp 17 och avslutade alltså den som gruppetta.
Detta arrangemang gick av stapeln i Trollhättans nyaste handbollshall, Syltehallen. Tack vare ett stort föräldraengagemang gick det att genomföra ett Corona-säkrat och uppskattat arrangemang av både besökande lag, spelare och ledare i denna fina och nya hall.

Detta reportage gick även att läsa i ttela:
https://www.ttela.se/sport/raka-vinster-f%C3%B6r-kfum-s-flickor-14-1.35212531


Dessvärre satte pandemin stop för fortsättningen på USM så vi tar med oss att vi slutade på topp och laddar om för nästa USM.

 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan