Frågor o Svar


Här hittar du vanliga frågor som vi ofta får som rör föreningens verksamhet.


 •  Min dotter / son vill testa på handboll, hur skall jag göra ?
  Anmäla dig via formuläret som finns på första sidan på hemsidan. Alt klicka på Bli medlem i vänster meny. Efter du anmält dig får ni ett meddelande med träningstider och uppgifter för att kontakta ledare.
 • Hur många gånger får man prova på ?
   Vi har bestämt att man får testa på 5 ggr, sedan meddelarna man ledarna om man vill fortsätta eller ej.
 • När skickas medlemsavgiften ut ?
  Den skickas ut i Aug/Sep varje år. Alt efter du har provat på dina 5 ggr och anmält dig.
 • Hur skickas föreningsinformation ut ?
  Kansliet och ledarna använder sig av sportadmin och hemsidan. För att få informationen via Sportadmin måste du ha anmält dina uppgifter. Det är medlemmens eget ansvar att se till att man är anmäld så att man får del av information.
 • Det är inte mycket kvar av säsongen måste jag betala hela medlemsavgiften ? 
  Ja, medlemsavgiften är denna samma oavsett när på året du börjar. Däremot börjar du underårets första kvartal är man befriad från Bingolotter alternativt Friköpet som kan göras från detta. Dvs får du 500:- i "rabatt" fram till 30/4.
 • Jag skulle vilja dela upp min inbetalning av medlemsavgiften ?
  Ta kontakt med föreningens kansli som hjälper dig att fixa detta. I samband med detta skall alltid ett slut datum bestämmas för sista inbetalning.
 • Vi skulle vilja beställa träningsoverall hur gör vi ?
  Under hösten har vi två tillfällen där det finns möjlighet att beställa. Dessa datum skrivs alltid ut på hemsidan i början av säsongen. Har man missat dessa två tillfällen finns möjlighet att göra enstaka beställningar genom att skicka ett e-post till kansliet. Beställning skickas sedan vidare den sista veckan i varje månad under förutsättning att vi fått in betalning för beställning till vårt bankgiro 5796-4058. Leveranstid är ca 3 veckor under förutsättning att de ni beställt finns i lager hos leverantören.
 • Är det inte för mycket lek på träningarna ?  
  Vi följer Svenska Policy för barnhandboll (upp till 12 år) . Barnhandbollen skall kännetecknas av en individuell, motorisk utveckling med leken som arbetsmetod och med bollen  som redskap. 
 • Min dotter / son har blivit skadan under träning/match har föreningen kontakt med sjukgymnast eller liknade ?
   Ja, vi rekommenderar er att kontakt City Sjukgymnastik 0520-12401. Glöm inte att anmäla skadan till Folksam genom att kontakt deras kundservice.
 • Jag upplever att saker inte sköts på rätt sätt runt ditt barns lag ?
  Då skall du kontakta någon av våra representanter från Ungdomskommittén Rebecca Möller 0700-871239  som kommer de ta frågan vidare.
 

 

Vi stödjer KFUM Trollhättan
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan