Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till KFUM Trollhättan U14
Välkommen ner och spela handboll med oss!

Vi har just nu sommaruppehåll. Individuell träning sker enligt sommarträningsprogrammet (se Dokument)
Säsongen 2018/2019 åter igång i Augusti

Frågor kontakta gärna oss
Marie Ekehage 0702232200
Andreas Almen 0708495543
Aranäs Open 2018
2018-05-28 09:26
I helgen deltog vårat F04 lag i Aranäs Open. Denna mycket trevliga cup som spelas utomhus på gräsplaner i Kungsbacka.

Årets turnering kännetecknades av värme i dubbelbemärkelse. Dels spelarnas värme samt den 30 gradiga utomhustemperaturen !. Viktigt var därför förberedelserna med mycket energi och vätska.

Våra två lag trotsade värmen och visade upp en bra kämpa glöd med många fina prestationer. Många mål producerades framåt men tyvärr även en del i baken. Men även om resultaten uteblev i årets spel fanns alltid gemenskapen där på våra glada leende tjejer.

Tjejerna skall ha en eloge för sitt fina uppträdande under turneringen. Vi ledare kan inget annat än vara stolta över detta fina gäng.
Ett tack också till 05:orna Emma och Signe som deltog med kort varsel.

F04 avslutade med seger.
2018-03-18 19:40
Firande tjejer!

F04 var på söndagen i Lidköping för säsongens sista seriematch.

En match där våra F04 tjejer var taggade att avsluta på ett bra sätt efter den snöpliga förlusten i förra omgångens seriefinal.

Kfum var i förarsätet under i stort sett hela matchen. Med god vilja och distinkta avslut gick tjejerna gå till pausvila i ledning 10-7.

Den andra halvleken fortsatte likt den första med fina prestationer från tjejerna.

Någon direkt fara för segern var det aldrig och tjejerna kunde avsluta säsongen med en härlig seger med 18-14.


Alla tjejer skall ha en mycket värmande applåd för ett mycket bra genomfört seriespel denna säsong. Ledarna kan inget annat än att vara nöjda med detta härliga tjejgäng!!


Nu ser vi fram emot Potatiscupen i april.

Vinst och förlust F04
2018-02-11 20:43

I helgen var det åter igen dags för F04 att forsätta segertåget. Trodde iallafall många. Men Skövde, söndagens första motståndare, ville annat. Det rörliga spel som F04 visat upp under stora delar av säsongen var som bortblåst. Trots timeouter ville det dig inte på planen. Årets andra förlust var ett faktum 14-11

I den andra matchen för dagen stod Skara för motståndet. Nu hade F04 tjejerna vaknat till och med lite mer vilja gjorde att det vägvinnande spelet var tillbaka.

F04 kunde springa ifrån till en klar seger 21-12.


Dagens lärdom är att inte underskatta motståndet.


Två sköna vinster för F04
2018-01-21 20:50
Fint försvarsspel mot Skara

Hemmaplan för KFUM´s F04 lag har denna säsong inneburit vinster. Så också denna söndagseftermiddag.

Den här gången fick Skövde och Skara känna på F04 tjejernas handbollskunskaper.

Det började mot Skövde där våra KFUM tjejer startade bra med ett bra försvar, bra målvaktspel, snabba kontringar och ett bra 2-fas spel. Skövde hade inga medel att sätta emot. Samma sköna spel forsatte även den andra hälften av matchen. Vilket visade sig på resultattavlan. Slutresultat 29-11.

Den andra matchen mot Skara startade jämnt. Båda lagen bytte mål med varandra. Inte samma spring i benen i början av den här drabbningen som i dagens första match.

F04 tjejerna föll in i Skaras tempo. En timeout krävdes för att få fart på tjejerna. Det gjorde att F04 tjejerna kunde ta kommandot i matchen och gå till pausvila i ledning.

I den andra halvleken var det två lag som följdes åt resultatmässigt. Tröttheten började visa upp sig mot slutet men F04 kämpade på bra i sitt försvarsarbete och med ett bra målvaktspel av Ella blev det ännu en seger 18-14


Slutsats är två fint genomförda matcher av tjejerna där samtliga bidrog med bra prestationer!

Stolpe ut F04
2018-01-13 18:52

F04 startade det nya året med seriefinal borta mot Alingsås.

Första halvlek startade inget vidare. Alingsås gjorde likt Islands landslagsherrar emot Sverige mål på allt i början. Vårt F04 däremot började med många tekniska fel vilket gjorde att vi snabbt kom i underläge i matchen. F04 fick visa prov sin mentala styrka och arbetade sig mer och mer in i matchen. Underläge dock i paus 10-13.

Den andra startades upp med ett bra försvar och anfallspel ifrån F04. Tjejerna kunde hämta ikapp underläget, men när väl detta skedde kom några anfall där stolpen var i vägen . Detta medförde ytterligare ett tremålsunderläge när det återstod 10min.Timeouten var ett faktum.

Än en gång fick tjejerna kämpa sig tillbaka in i matchen.  Och detta gjorde de med bra kombinationer och tålamod. Lika läge med dryga minuten kvar. Alingsås kunde återta ledningen med ett fint niometerskott i x:et.

F04 fick sista anfallet för att klara oavgjort men denna dag var det stolpe ut. Slutresultat 18-19


Utöver de första 15 minuterna gör F04 tjejerna en bra match som med stolparna med oss kunde slutat i favör. Nya tag redan nästa helg.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
KFUM Trollhättan, 15/06 22:33 
KFUM Trollhättan, 15/06 22:04 
KFUM Trollhättan, 30/05 14:35 
KFUM Trollhättan, 23/05 16:59 
 

Vi stödjer KFUM Trollhättan
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan