KFUM Trollhättan A-Pojk
Ovan företag stödjer KFUMs Ungdomssatsning 2020
KFUM Trollhättans A-pojkar består av 17 st spelare och spelar seriespel i HFV AP2.
Träningstiderna se kalendern.


Bra spel gav vinst mot Baltichov
2017-10-14 18:37
Efter en riktigt bra andra halvlek med bara 6 insläppta mot Baltichov
KFUM Trollhättans A-pojkar spelade under lördagen en riktigt underhållande match mot Baltichov. I paus var det jämnt 13-13 men med lite bättre fart och försvarsspel kunde killarna springa ifrån i andra halvlek till 26-19.
Stort plus till hela laget för insatsen i andra halvlek.
Rapport Kärnten Trophy
2017-08-16 06:00
Dag 5


Final U16
KFUM Trollhättan  - JSG Ballingen 16-21

Final U18
KFUM Trollhättan - GCC Team Kuwait 5-18

Tyvärr räckte vi inte till i finalerna och fick se oss besegrade den gången. Men bra start på säsongen och starkt kämpat. Nu sätter vi oss på bussen 17.50 . Åter i Trollhättan söndagkväll.

Dag 4

Idag 18 Aug skulle vi spelat semifinal mot Studenski grad Belgrad tyvärr fick vi meddelande att de lämnat WO pga av att de fått flera skadade. Tråkigt då det var ett riktigt bra motstånd och vi hade en bra match mot dem i gruppspelet. Är inte så vanligt med WO, men allt är inte riktigt som hemma och det är ju det som är intressant/utvecklade.
Så därmed är vi klara för final imorgon lördag 13.50 i U16. I finalen väntar antigen HKC79 eller JSG Ballingen.

Men vi har fixat så vi får spela match trots allt 11.20 blir det vänskapsmatch mot Ballingen. Men tanke på att det skall vara 33 till 34 grader idag kanske det bra med endast en match. Samt att vi får heja på AF i deras sista gruppspelsmatcher.

KFUM Trollhättan - JSG Ballingen 19-11

Dag 3

U16
KFUM Trollhättan - HKC79 21-12

Stabil insats i både anfallsspelet och försvaret. Hemmalaget från Klagenfurt hade svårt och hota KFUM Killarna. Detta innebär att vi blir grupptvåa med 4 poäng en efter Ballingen. 

Dag 2
Vi startar dagen med att se AF match Balingen. Sedan blir det matcher.

U16
KFUM Trollhättan - Studenski grad Belgrad 18-15

Bästa matchen så här långt. Åter bra försvarsspel samt Jonathan gjorde flera viktiga räddningar. Vi kunde punktera matchen med en man mer på slutet.

U18
KFUM Trollhättan - GCC Team Kuwait 14-34

Inte så mycket och säga, motståndarna var 2 år äldre och kanske mer ?. Bra kämpat trots allt och 14 mål framåt får ses som godkänt med tanke på motståndet. Daniel riktigt bra insats.

Dag 1
Första dagen gav oss två matcher en i M16 gruppen samt en i M18. Och på kvällen var det invigning av turneringen.

U16
KFUM Trollhättan - JSG Ballingen Weilstetten 10-15

Märkets att vi inte hade spelat på ett tag. Vi var alldeles för snälla i försvarsspelet och det tysklaget fick göra mål lite väl enkelt. Bättre spel i andra halvlek som vi förlorade med en boll. 

U18
KFUM Trollhättan - Achilles Bocholt 22-15

Bättre fart och mer kamp i försvarsspelet gjorde det svårt för våra motståndare från Belgien. Jonathan riktigt bra i målet under hela matchen. Detta gav oss vår första vinst .

A-pojkarna vinnare av Tygrikesnatta 2017 !!
2017-01-05 23:32
KFUM Trollhättan A-pojkar spelade den 5 Jan Tygrikesnatta i Skene. I gruppspelet kunde man gå obesegrade in i slutspelet efter vinster mot Borås 19-15, Baltichov 20-10, och Kävlinge HK 19-8.
I semifinalen blev det vinst mot Falköping 17-14. Finalen spelades mot HK Aranäs, efter en jämn start på finalen tog Aranäs kommandot i matchen och hade något måls överläge större delen av matchen.
Men vi ger aldrig upp och kämpar samt ett par riktig bra individuella prestationer på slutet gör att Aranäs börjar bli nervösa och känner att matchen som de "redan" vunnit kanske inte alls är så klara som de tror.

Underläge med 4 mål, blir till 3 som blir till 2 med ca 2 min kvar. Som sedan blir till underläge med endast 1 ett mål, vi spelar man-man och med 8 sekunder kvar sitter kvitteringen 16-16. Aranäs försöker snabbt replikera, men det hela slutar med frikast och avslutade skott över mål. 16-16 vid fulltid och sudden death får avgöra vilka som skall ta hem segern.
Vi startar med bollen och efter några rullningar på niometer trycker Alexander Sörensen iväg ett skott från M9 i målvaktens vänstra nere ..... mål och vinst 16-17 efter SD.

Ett stort grattis till alla killarna i laget för en riktig kanoninsats, ni har tränat på mycket bra under hösten och denna vinsten är ni verkligen värda !

 

Vi stödjer KFUM Trollhättan
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan