Välkommen till P04

KFUM Trollhättan P04

Laget består för tillfället av 13 spelare, men vi välkomnar naturligtvis fler spelare till vår trupp.


För mer info kontakta:

Tommy Keränen, 0722243046, tommy.keranen@afconsult.com

A-Slutspel för P04 i Tygrikesnatta
2016-01-06 20:05
Tygrikesnatta 2016 är till ända och  P04 gjorde en mycket bra turnering genom att gå till A-slutspel. Där blev det uddamålsförlust i kvartsfinalen mot Karlskrona med 8-9 i en dramatisk och superjämn match. Karlskrona gick hela vägen till final där de föll mot våra seriekonkurrenter Halmstad.
Lyckad seriepremiär
2015-10-10 17:00

KFUM Trollhättan P04 inledde seriespelet i Angered Arena på ett mycket lovande sätt. Laget spelade två matcher med följande resultat

GIK Wasaiterna-KFUM Trollhättan:  9-15 

KFUM Trollhättan-Halmstad HF Röd: 15-15

 

I första matchen mot GIK Wasaiterna var såväl anfalls- som försvarsspelet periodvis lite trevande. Inte så konstigt. Det var ju ändå första matchen på fem månader. Det var ändå inget snack vi tog kommandot i matchen och kunde bevaka vår ledning på ett ganska bekvämt sätt tills slutsignalen. Målvaktsspelet i matchen var lysande.  Vi ställde upp med ett  3-3 försvar vilket i stora hela funkade OK. Vi kunde dock undvikit några bakåtmål med lite tuffare försvarspel. I anfallsmässigt hade vi en hel del tekniska fel, men vi gjorde 5-6 fantastiska kontringsmål. Vårt spelmässiga mål är att spela snabb offensiv handboll och man kan säga att det lyckades vi med på ett väl godkänt sätt.

Godkänd insats i matchen och en seger som belöning.

 

I vår andra match mot Halmstad HF Röd hade vi skakat av ringrostigheten. Vi gör en stabil insats rakt igenom i denna match. Åter igen var målvaktsspelet lysande. Försvarsmässigt ställde vi om till ett 5-1 försvar. Vi smällde på bra i försvaret mot målsugna Halmstadpojkar. Anfallsmässigt gör vi också en bra match. Det var betydligt färre tekniska fel jämfört med första matchen. Det fina kontringsspelet från första matchen verkade inte heller vara en engångsföretelse då vi gör 2-3 kontringsspel även i denna match.

Mycket bra insats mot ett bra lag. Oavgjort var ett rättvist resultat i denna jämna match.

 

Vi stödjer KFUM Trollhättan
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan