Sista dagen för betalning av medlemsavgifter är 30 Sep, se utskick med e-post. Fakturor för friköp kommer i OKT.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Trollhättan Handboll
Pojkar 11
Bli medlem i KFUM Trollhättan
BLI MEDLEM
Välkommen till KFUM Trollhättan P11
Träningstider 2018-2019
Från V.36 tränar vi enligt följande:

Mån 18.00-19.30 Syltehallen
Ons 18.30-20.00 Måg

Kontaktpersoner:
Emil Grönquist 0708328494
Sofia Röstberg 0707227110
Nermin Zubcevice
Amir Ceric
Josefine Broo

Bra kämpat i GBG Cup av P07
2018-09-16 20:31
Gänget som spelade handboll i Göteborg i helgen
P07 laddade inför säsongen med att delta i Göteborg Cup.
I gruppspelet spelades matcher mot IFK Kristianstad , Torslanda, Redbergslid. Laget gjorde riktigt bra matcher i gruppspelet hängde med IFK Kristianstad i första halvlek 8-6 ,men en stor spelade Kristianstad målvakt satte stopp för oss i andra halvlek.

Mot Torslanda blev det vinst efter mycket bra försvarsspel och flera snygg räddningar av Pelle i målet. Endast 8 insläppta bollar på 30 min visar att laget försvarade sig bra.
Sista matchen i gruppspelet spelades mot Redbergslids IK som slutade 11-11, där var vi allt som oftast hade ledningen men blev lite stressade på slutet. Summan blev en 2:a i gruppspelet efter IFK Kristianstad  och att pojkarna fick spela A-slutspel tillsammans med 12 st andra av klassens 24 st lag.

På söndag blev det då A-slutspel med matcher mot HK Aranäs samt Önnereds HK. Vi fick se oss besegrade men skall inte på något sätt vara missnöjda då alla kämpade på och vi har flera mycket bra och fina insatser under matcherna.  

Vi ledare tackar för en bra helg i Göteborg med ett trevligt gäng som allt oftare verkligen försöker och testar saker som vi pratar om. Laget lämnade cupen med en hel del nya erfarenhet som vi kan bygga vidare på under kommande säsongen.

Kul också att pojkarna har nya "kamrater"  i både Stenungsund samt Redbergslid som man snackar lite med efter träffen vi hade med dem i augusti. Fick ju även lite hejarklack av killarna i IFK Kristianstad. 
Vi vill också ge ett plus för att killarna trots att det både delades ut och att många fick ta en hel del tuffa närkamper . Att man i dessa situationer inte låter humöret ta över utan håller sig lugn och låter domaren döma samt visar FairPlay mot våra motståndare. 

Ledarna
Noteringar från föräldramöte 10 Sep
2018-09-11 22:04
Noteringar från föräldramöte KFUM P07
2019-09-10 Syltehallen 19.30-20.15Vi har 25 st spelare i laget nu när vi startar säsongen och som närvarat på någon av träningarna nu i Aug-Sep. 


Träningar – Mån 17.45-19.30 Syltehallen , de som kan försöker vara där 17.45 så vi kan dra igång med uppvärmning. Övriga får ansluta till 18.00
Onsdagar Måg 18.30-20.00. När det är träning försöker alla efter egna förutsättningar utveckla sig, det innebär att. ”Jag vill inte” samt  ”Jag kan inte” skapar begräsningar så vi kör istället med ”Jag kan testa” samt ”Jag kommer att försöka”.


Vid matcher och cuper skall man alltid duscha efteråt. I samband föräldramötet diskuterades vad som skall gälla vid träning. Mötet beslutade att utgångspunkten är att man duschar även efter träningen.

Kallelser kommer ut som vanligt via Sportadmin. Svara gärna så fort ni kan, då blir ett enklare att hinna kalla andra spelare om vi fått flera nej till någon match och behöver fler spelare. Och det är ju bra att kunna få frågan med lite framförhållning för att kunna ha en bra planering.

Kan man köra skriver man i kommentarer i kallelsen, och vet man hur många platser skriv gärna det också. Behöver ens barn skjuts skriv också det, vi är med i ett lag och skall hjälpas åt. Man skall aldrig säga nej till någon match för att man inte kan hjälpa till och köra. Vid hemmamatcher behövs hjälp med sekretariat och ”kiosk”. Skriv i kommentarer om ni kan sitta i sekretariatet alt ta med en kanna kaffe eller baka något. Emil kommer kalla till en genomgång av sekretariatet.

Mårten och Anna Kölfeldt har ett kiosk-kit kontakta gärna dem via Facebook så hjälps vi åt i laget och se till att de kommer på plats vid hemmamatcher.Matchkläder shorts o tröja får man vid match/cup etc. 
Vi samlar in allt efter så får en förälder ta med sig plastbacken hem och tvätta. 

Cuper

Med övernattning Hellton Cup, Karlstad 23-25 Nov , gästkort kostar 900:- samt Tygrikesnatta, Skene 5-6 Jan 650:- . 
Anmälan till Hellton sker vi svar på kallelse senast 30 Sep och 30 Okt för Tygrikesnatta.Övriga cuper som vi planerar och delta i någon form, men med utan övernattning. 

Bua Cup 9 Mars 150:-
Potatiscupen 5-7 April 150:-

Bohus Cup 10-12 Maj 150:-

Juni Cupen 14-16 Juni 150:-

Sen har vi anmält ett lag till Partille Cup 1-6/7 2019. Partille Cup som är världens största handbollsturnering med 1 235 st lag och spelas i Göteborg samt firar även 50 år 2019. 
Vi kommer lägga ut en kallelse med 30 Nov med deadline för att svara på en preliminär intresseanmälan för att delta. Sen kommer en definitiv anmälan ut i Feb. 
Laget kommer inte övernatta utan vi reser mellan Thn – GBG. I cupen ingår det ett Partille Cup Pass som ger fri entré till invigningen, transport i GBG-Partille-Mölndal, inträde till Universum m.m. etc. Kostnad per spelare är ca 400-500:- för detta.

Se gärna

https://partillecup.com/ 

https://vimeo.com/287038344

Exempel på Veckan

Tisdag 

Invigning 
2 st matcher förmiddag alt eftermiddag

Onsdag

2 st matcher förmiddag alt eftermiddag

Torsdag

2 st matcher förmiddag alt eftermiddag

Fredag

Slutspel

Lördag

Finaler

Vi uppmanar som vanligt att det är trevligt, om man minst har KFUM-overallens jacka. Beställs via Intersport. Kommer komma ut nytt datum för Profilekväll.


Påminner om landskampen den 23 Nov mellan Sverige – Montenegro i Arena Älvhögsborg. Tanken är att de som vill se matchen skall kunna göra det för att sedan ansluta till Hellton Cup om man vill. Återkommer när vi ser hur många som anmäler sig till Hellton Cup och hur många som vill se landskampen så hittar vi en bra lösning.


Vi ledare önskar gärna hjälp av er föräldrar till att hitta på en lagaktivitet som skall genomföras under hösten. Leila och Elisabeth tar sig en funderare och tar gärna emot tips : ) Kan finnas en lite summa från lagkassan som kanske kan bidra lite.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan