Sista dagen för betalning av medlemsavgifter är 30 Sep, se utskick med e-post. Fakturor för friköp kommer i OKT.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Trollhättan Handboll
Flickor 12
Bli medlem i KFUM Trollhättan
BLI MEDLEM
Välkommen till KFUM Trollhättan F12
Hoppande lagbild från en träning i februari 2018

Vi är ett glatt gäng på ca 24 spelare som tycker att handboll är riktigt kul. Under säsongen 2016-17 genomförde vi vår första säsong på hel plan och fullt lag med alla positioner i laget. Det var ett roligt utvecklingssteg för laget.


Säsongen 2017-18 blir vi C-flickor och vårt fokus kommer vara att öka vårt tempo och fortsätta träna på de olika positionerna och de olika försvars varianterna.


Vi kommer spela i en serie för F06 lag i en Göteborgsserie samt dela en serie med föreningens F05 lag i en Västgötaserie. Vi planerar även att delta i ett antal cuper.


Under säsongen 2018-19 kommer vi med start v36 träna.

Onsdagar 18:00-19:30 Torsbohallen 

Torsdagar 17.30-19:30 MÅG (17.30-18.30 uteträning) 
Bonusträning följande måndagar, 10 sep, 1okt, 5 nov, 3 dec kl 18-19 i Nevsspegelsal
Kontakt Malin Borg 0703-662833  malin.borg@trollhattan.se 

 


Junicupen 16-17 juni
2018-06-18 12:00
I helgen var vi och spelade Junicupen för första gången och vilken säsongsavslutning detta blev. Vi mötte väldigt blandat motstånd, allt från lag som spelat handboll i några månader till flera fysiskt starka och duktiga lag. Vi har spelat i strålande sol och i riktigt rikligt sommarregn. Tältet som riggades av vår fantastiska föräldrakår var välbehövligt i både regn och strålande sol. Stort tack för det!
Vi fick under helgen se två jämna lag som spelade snygg handboll, krigade och peppade varandra på ett mycket bra sätt. Vi såg spelare som kliver fram och växer och spelare som visar att de lärt sig nyttja styrkan att spela som ett lag. Allt detta gör oss tränare oerhört stolta. Att lagen var jämna och att vi håller en hög nivå visas genom att båda lagen tog sig till A-slutspel och vi möts i semifinalen. Det är första cupen där vi får möta varandra. Det var en annorlunda cup-match med mycket känslor och svåra gränsdragningar men härligt att se tjejerna lösa detta som ett lag.
Välförtjänt åker vi hem med en pokal och silver- och bronsplacering.
Tack för ännu en spännande och rolig cup-helg med dessa goa och duktiga handbollstjejer.
/Ledarna till U12 

Bohus cup 4-6 maj 2018
2018-05-07 00:15
Under helgen har KFUM Trollhättan F06 spelat Bohus Cup som totalt hade 540 lag anmälda och i vår F06-grupp var det hela 60 lag som deltog.

Vi hade denna gång ett lag med i cupen och gruppspelsmatcherna visade på en oerhörd bredd och vi spelade för varandra som ett lag. Tjejerna körde diagonaler, rullar, 8:or och 2:or på löpande band. Detta resulterade i mål från alla positioner och från alla utespelare i truppen. Med snabba uppspel,  ett tufft försvars- och ett tryggt målvaktsspel tog sig F06 som gruppvinnare till A-slutspel med en målskillnad på 45-10.
Efter 16-delsfinal mot IK Sävehof 2 väntade Eslöv IK Svart lag 2 i 8-delsfinal. Ett Eslöv som slutligen stod som segare i Bohus cup. 

Bohus Cup summeras av handbollsglädje, god lagsammanhållning och roliga handbollsmatcher i Kviberg och på Lyndbystrand i ett soligt och härligt Göteborg.

Potatiscupen 2018
2018-04-16 18:35

F06 deltog med 2 lag under helgens Potatiscupen i Alingsås, KFUM Trollhättan Nord och KFUM Trollhättan Syd. KFUM Trollhättan åkte med totalt 23 lag till Potatiscupen i Alingsås.

 

Genom ett fantastiskt försvars- och målvaktsspel, med tempo och en härlig kämparinställning tog sig båda lagen övertygande till A-slutspel. I kvartsfinalen väntade Alingsås HK 2 och KFUM Lundagård i Nolhagahallen, och i kvartsfinalen väntade Sannadals SK. Efter en rad spännande och jämna matcher fick Nord och Syd känna sig besegrade. Alingsås HK 2 stod sedan som slutlig segrare i gruppen.

 

Dagarna i Alingsås summeras av god lagsammanhållning och härliga och utvecklande handbollsdagar för 23 glada tjejer. Potatiscupen bjöd på nya spännande oprövade motståndare och ett roligt cupliv i en strålande vårsol.

F06 prisas för sitt lagarbete!
2018-04-15 20:16

KFUM Trollhättan Handboll flickor 06 är årets första säsongsvinnare i initiativet Mensutmaningen, ett initiativ där FC Rosengård och Lotta Schelin tillsammans med Libresse utmanar idrottssverige att förbättra tjejers förutsättningar att träna och tävla genom att aktivt börja arbeta med frågan.


KFUM Trollhättan Handboll F06 prisas nu för sitt arbete. Genom olika teambuildingsämnen och återkommande ”tjejsnack” har laget ökat kunskapen och förståelsen och därifrån öppnat upp för att våga fråga och prata om ämnet i laget.


Laget kan nu glädjas åt en prissumma på 10 000 kronor och har dessutom kvalificerat sig som finalist till det stora priset Årets Mensutmanare i Sverige, som kommer att koras efter årets slut.

 

Stort grattis F06, till vinsten och till ett fint initiativ!

 


 

 

Hellton cup, 24-26 nov
2017-11-28 23:29

Vi förgyllde novembermörkret med lite härligt cupliv i Karlstad i helgen där F06 bidrog med 2 lag från Trollhättan. Totalt var det 128 lag med i cupen och bland F06 var det totalt 16 lag anmälda.

Hellton Cup levererade spänning, utmaningar, och nya oprövade motståndare. Vi fick dessutom för första gången möta två norska lag, 
Vang Håndball och Jar IL. 


Flickor 06 levererade en makalös handbollsglädje och tog ännu ett kliv i utvecklingen och spelade som ett lag och skapade luckor åt varandra och allt detta med fart. Vi var tuffa, vi körde FairPlay, vi var starka och vi var att räkna med. 


Vårt ena lag tog sig till A-slutspel och det andra till B-slutspel. Vi slutade som segrare i B-slutspelet efter en mycket spännande finalmatch. I A-slutspelet kämpade vi och visade på tufft motstånd men vi fick se oss besegrade med två knappa mål mot Norska Vang i semifinalen. 

Vi ledare är oerhört stolta över Flickor 06 anda och kämpainställning men än mer stolta över hur tjejerna hejar och stöttar varandra när det behövs.

Även ett stort tack till föräldrar som ställer upp med körningar, leveranser av material, hejarklack, film, kaffe, och blodsockerhöjande åtgärder - Guld värt.

Ledarna F06


BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan