SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sammandrag
vs
KFUM Trollhättan
SammandragvsKFUM Trollhättan

  INFORMATION

Matchstart:sön 10 november, 10:30
Plats:Syltehallen Plan 1
Samling:09:30, Syltehallen omklädningsrum
Aktivitetsinfo: Hej
Nu är det äntligen dags för första sammandraget för pojkar födda 2011.
Vi har turen att det är på hemmaplan i Syltehallen.

Tanken är att vi skall vara 3st lag så att alla får spela så mycket som möjligt.
Då förmiddagen kommer att gå i ett rasande tempo så kommer vi att behöva ha hjälp från er föräldrar med att hålla lite koll på vart barnen befinner sig under tiden som de inte spelar samt att se till att spelarna samlas på rätt plats vid rätt tid ( detta meddelas under genomgången när vi samlas i omklädningsrummet) Vi ledare kommer att ha fullt upp planerna då det är matcher hela tiden för våra grabbar.Så denna hjälp uppskattas

Vi samlas kl 09:30 i omklädningsrummet eller entrén till syltehallen, ( nån av oss ledare kommer att visa vart vi samlas). Första match för ett av lagen är 10:30.
Vi kommer att lotta lagen, dessa delas upp under samlingen i omklädningsrummet.

Detta kommer bli en rolig söndagsförmiddag :)

Se bifogat spelschema, detta kan givetvis ändras beroende på hur många lag som kommer osv, men där ser ni iaf hur läget är nu
Vet inte om dokumentet blir bifogat i mejlen, men vi rekommenderar att ladda ner sportadmin medlems app till telefonen, där kommer alla kallelser och även bifogade dokument att synas.

Allt gott
Ledarna Pojkar U8

<< Tillbaka

 
 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan