HKC78 Handbollklubb25 - 17KFUM Trollhättan

Samling:10:30
Referat: HKC78 Handbollklubb - KFUM Trollhättan
Förlust borta mot HKC78
2020-10-11 15:02
Under lördagen spelade KFUM Trollhättans herrlag borta mot HKC78 i Arena Skövde. Det blev en riktig dålig start på matchen med 5-1 till HKC78 redan efter 5 minuter. I andra halvlek sedan spelade KFUM upp sig lite samtidigt som hemmalaget mest bevakade sin ledning, slutresultatet skrevs till 25-17 (15-5)
Herrar Div 3

HKC78 - KFUM Trollhättan  25-17 (15-5)

Målskyttar: Christoffer Nilsson 5, Tobias Berntsson 3, Linus Pettersson, Robert Jernberg, Niklas Niiström 2, Jonas Johansson, Carl Lindström, Alexander Sörensen.

Nästa match spelas hemma den 17 Okt 15.00 i Torsbohallen mot IFK Kristinehamn. Då Torsbohallen inte uppfyller handbollsförbundet krav för att få ha publik nu, spelas matchen utan publik.