SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Inga mer Inomhusträningar!
2020-03-17 21:34
Det har kommit information att alla inomhusträningar är inställda för säsongen. :)
Vi har ännu inte bestämt hur vi skall göra med eventuella utomhusträningar, men någon form av avslut på denna säsong måste vi se till att få ju :)

Håll utkik på facebook eller på mail om ytterligare information.
Ta hand om er och era barn där ute
Allt gott
LedarnaNya information 17 Mars Coronaviruset VIKTIGT
2020-03-17 21:20

Observera att denna information och dessa beslut gäller i nuläget och tillsvidare. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel.


Tisdagen den 17 Mars 17.00 har uppdaterad information från Svenska Handbollsförbundet kommit till oss och på dessa riktlinjer gäller nedanstående:

 

Föreningen avser att träningar inte kommer fortsatta genomföras inomhus resterade del av säsongen. Däremot uppmuntrar vi till utomhusträning tills vidare information kommer.

Varje lag genom ledarna avgör själva hur man vill göra framöver med fortsatt verksamhet som genomförs ute.


Tider i hallarna kommer inte finns tillgängliga längre.


Följ riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Stanna hemma minst 48 timmar efter att du blivit frisk. Den som har sjukdomssymtom skall inte delta i vår verksamhet. Den som är frisk kan delta som vanligt.Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten: 

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.

• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

• Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

• Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.


Vi fortsätter att följa utvecklingen och uppmanar att aktivt inhämta och följa information via:

Folkhälsomyndigheten på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

 


 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan