SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i KFUM Trollhättan
BLI MEDLEM
KFUM Trollhättan Herr 2020-2021

KFUM Trollhättans Herrlag spelar säsongen 2020-2021 i div 3 VSN. Spelartruppen består av ca 21 spelare.


Frågor om herrlaget besvaras av Daniel Andgren 0739127878

 

Vinst mot IK Cyrus i första hemmamatchen
2021-10-10 21:29

KFUM Trollhättan - IK Cyrus 32-28 (16-10)

 

Målskyttar: Daniel Öman 10, Pontus Einarsson 5, Tobias Berntsson 4, Martin Adolfsson 4, Niklas Niiström 3, Christoffer Nilsson 2, Anton Jonsson 2, Alexander Kiuru, Oskar Andersson.

 

 

Referat: Uddevalla HK - KFUM Trollhättan
Snöplig förlust mot Uddevalla HK
2020-10-24 22:53

Snöplig förlust mot Uddevalla HK

KFUM kunde tyvärr inte bygga vidare på vinsten från förra veckan utan förlorade tyvärr mot UHK under fredagskvällen med ett mål.
Det var en trög start för KFUM som gjorde att UHK tidigt kunde få ett övertag med några mål vilket dom aldrig släppte. KFUM gör återigen en mycket stabil insats i försvarsspelet samt en storspelade Jonatan Ahlström med en räddningsprocent på 57%.

KFUM får det tyvärr inte att lossa i anfallspelet ännu men det är bara en tidsfråga ifall man frågar tränarna. Det var en tung förlust i derbyt men det finns positiva delar att ta med ifrån spelet och inställningsmässigt framförallt i andra halvlek. För i andra halvlek visar KFUM upp en fin moral som gör att de så när kommer ikapp och kan rädda en poäng men tyvärr har KFUM inte marginalerna på sin sida när det skall avgöras.

Nu väntar en en matchledig vecka för herrlaget där de kan fokusera på träning och förbereda sig inför nästa match.

Nästa match spelas mot Lidköping den 8/11 kl. 15:00 i Arena Älvhögsborg, se till att kom och stötta herrlaget och deras fortsatta kamp mot en resa uppåt i tabellen.
Ps. info om biljetter till matchen kommer, håll utkik på hemsidan och sociala medier för att ta del av detta.

Målskyttar:

Christoffer Nilsson 4
Niklas Niiström 4
Pontus Einarsson 2
Jonas Johansson 2
Marcus Jerner 2
Tobias Berntsson 1
Robert Jernberg 1
Veckans Profil - Johan Stark
2020-10-21 15:59
Herrlaget har en ledarstab på 4 stycken personer och ni kommer att få möjlighet att bekanta er med alla denna säsong. Just denna vecka har vi pratat med Johan Stark ur ledarstaben för att höra hur han ser på säsongsinledningen och den fortsatta framtiden. Ni kan läsa hela intervjun under "Veckans Profil" eller klicka på länken--> Veckans profil »
Referat: KFUM Trollhättan - IFK Kristinehamn
KFUM Trollhättan tog första vinsten mot IFK Kristinehamn
2020-10-18 15:24

Säsongens första vinst för herrlaget!


Under lördagseftermiddagen gästade IFK Kristinehamn Torbohallen för ett möte med KFUM Trollhättan. Det var ett revansch suget KFUM som steg ut på banan efter de inledande förlusterna i serien.
KFUM tog initiativet från början och låg hela tiden i förarsätet men lyckades aldrig rycka ifrån. Det var en väldigt fysisk och hård kamp som KFUM gick vinnande ur med slutresultatet 19-16. Vi lyfte luren till KFUM:s ledare Johan Stark för att höra vad han hade att säga om matchen och vad som va grunden till vinsten.

Johan svarade att KFUM lyckades vinna efter ett gediget och taktiskt försvarsarbete i kombination med ett strålande målvaktsspel. Till det hade vi också en comeback i form av Martin Adolfsson som ger ytterligare en dimension till vårt anfallsspel.

Nästa match för herrlaget blir på fredag när de reser till Uddevalla för att möta UHK.

Målskyttar:

Martin Adolfsson 5
Christoffer Nillson 4
Niklas Niiström 3
Pontus Einarsson 2
Jonas Johansson 2
Carl Lindström 1
Tobias Berntsson 1
Veckans Profil
2020-10-16 10:04
Denna veckan är det våran V9 Carl Lindström som som vi fått förmånen att prata med om hur förra matchen kändes, hur träningen varit och vad vi ska göra för att komma förberedda och laddade inför matchen mot IFK Kristinehamn på lördag. Ni kan läsa hela intervjun under "Veckans Profil" eller klicka på länken Veckans profil »
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
KFUM Trollhättan, 13/10 11:58 
KFUM Trollhättan, 12/10 10:27 
KFUM Trollhättan, 08/10 11:47 
KFUM Trollhättan, 24/09 09:54 
KFUM Trollhättan, 21/09 08:05 
 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan