Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i KFUM Trollhättan
BLI MEDLEM
Information Coronaviruset uppdaterad
2020-03-25 21:20

Observera att denna information och dessa beslut gäller i nuläget och tillsvidare. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel.


Uppdaterad information från Svenska Handbollsförbundet har kommit till oss och på dessa riktlinjer gäller nedanstående:

 

Föreningen avser att träningar inte kommer fortsatta genomföras inomhus resterade del av säsongen. Däremot uppmuntrar vi till utomhusträning tills vidare april ut.


Folkhälsomyndigheten förtydligade under tisdagen den 24 mars rekommendationerna för idrott. Idrott och träningsaktiviteter bör fortsätta, men med försiktighet, träning utomhus är att föredra. Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras och innebär betydligt mindre smittspridningsrisk.

Här kan du läsa folkhälsomyndighetens rekommendationer angående idrott och träningsanläggningar med anledning av covid-19


Följ riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.


De symtom som rapporterats är framförallt feber och hosta. Även andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk är vanliga symptom. Vid lättare sjukdom behöver man inte göra mer än att stanna hemma minst 48 timmar efter att du blivit frisk. Den som har sjukdomssymtom skall inte delta i vår verksamhet. Den som är frisk kan delta som vanligt.


Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten: 

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.

• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

• Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.

• Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.


Vi fortsätter att följa utvecklingen och uppmanar att aktivt inhämta och följa information via:

Folkhälsomyndigheten på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

 

Källor: folkhalsomyndigheten.se och rf.se

Var med och påverka KFUM Trollhättans ungdomsverksamhet
2020-03-24 09:33

Med en växande verksamhet behöver vi bli flera som supportar alla föreningens ungdomslag och deras ledare. I föreningens ungdomskommitté planeras den övergripande verksamheten för ungdomslagen samt arrangemang och övriga punkter som gäller ungdomsverksamheten exempelvis ledarrekrytering, utbildning, halltider, policydokument, ungdomsavslutning, klasshandboll, m.m.

 

Ungdomskommittén träffas ca 7-8 ggr under en säsong för planering och utvärdering av verksamheten.


Föreningen söker nu flera föräldrar eller andra vuxna som kan tänka sig att ingå i ungdomskommittén där vi bland annat jobbar med:

 
Ledarträffar
Arrangemang – USM, Mini-sammandrag, ungdomsavslutning, klasshandboll

Profil – Kempa/Intersport
Utbildning
2025-satsningen: Visionsarbete för att bli bättre och locka fler att spela handboll längre
Mentorer
Domare

Träning och riktlinjer för handbollsträning

Klubbkänsla

Fadderverksamhet

SummerCamp


Det viktiga är inte att ha handbollskunskap utan att ha en sund inställning till barn/ungdomar och idrottsverksamhet.

Låter detta som något för dig?  Kontakta i så fall Emil Grönquist på kansliet om du är intresserad eller har fler frågor.


Telefon: 0520-411155              

E-mail: kansli@kfumtrollhattan.se

Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!
2020-03-23 09:32
Den 23–29 mars önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla vårens senaste sportmode och allt för en ny härlig idrottssäsong.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden FORENING25 på intersport.se.

 

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!


*Erbjudandet gäller 23–29 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror

Föreningens förväntningar på föräldrar med barn och ungdomar i våran verksamhet
2020-03-17 09:24
För att tydliggöra föreningens förväntningar som finns på föräldrar etc med barn/ungdomar i KFUM Trollhättans verksamheten.
Har en ny policy tagits fram för att lyfta fram de delar som vi i föreningen anser är extra viktiga att tänka på hur ett helhetsperspektiv för verksamheten som genomförs i ungdomslagen.

Policy kommunicera nu här till samtliga medlemmar och kommer framöver skickas ut till samtliga nya som anmäler sig till våran verksamhet.

KFUM Trollhättans Styrelse 2020-03-17
Damlag
Serieseger för KFUM Trollhättans Damer
2020-03-14 16:39, Damlag
Det blev seger i säsongens sista match och serieseger för KFUM Trollhättans damer efter vinst 30-25 mot Skövde HF U. Stort grattis till seriesegern och avancemanget till div 2 kommande säsongen från oss alla i föreningen. 

Damer Div 3 VGL
KFUM Trollhättan - Skövde HF U 30-25 ( 15-9 )

Målskyttar: Sofia Adolfsson 9, Moa Wallin 6, Frida Ahlm 3, Frida Bennhage 3, Klara Bennhage 3, Elin Karlsson 2, Amanda Keränen 2, Frida Lundahl, Matilda Velander.

Inloggning för teampris i webshopen
2020-02-14 09:24
För att få teampris på produkterna i föreningens profil måste man nu mera vara inloggad när man lägger sin beställning via föreningens webshop hos Intersport.
Detta är en förändring som Intersport genomfört.


För att få uppgifter om inloggning även nedan länk.

Är du medlem i Intersport Club kan du koppla ditt medlemskap till KFUM Trollhättan som då får 3% i ersättning på dina inköp hos Intersport. Självklart har du dina vanliga bonus på inköp som vanligt.
Ett enkelt och smidigt sätt att stötta KFUM Trollhättan när du handlar på Intersport.

Du kopplar ditt Intersport Club kort på denna länken eller blir medlem
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar U11, 29/03 18:12 
Damlag, 28/03 23:12 
Flickor U8, 25/03 19:40 
Pojkar U11, 22/03 21:00 
 

Välkommen!


Vi är Trollhättans enda handbollsförening och har bedrivit handbollsverksamhet sedan 1940. Säsongen 2019-2020 har vi ett damlag och herrlag i div 3, herrjuniorlag och damjuniorlag. Ungdomsverksamhet finns från födda 2012-13 i handbollsskola till Flickor och Pojkar 15-16 år.
Länkar

Partners
Välkommen till vår hemmaplan