Sista dagen för betalning av medlemsavgifter är 30 Sep, se utskick med e-post. Fakturor för friköp kommer i OKT.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Trollhättan Handboll
Bli medlem i KFUM Trollhättan
BLI MEDLEM
Välkommen till KFUM Trollhättan Handboll
KFUM Trollhättan är Trollhättans enda handbollsförening och har bedrivit handbollsverksamhet sedan 1940.
Säsongen 2018-2019 har vi ett herrlag i div 3, herrjuniorlag och damjuniorlag. Ungdomsverksamhet finns från födda 2012-13, handbollsskola  till A-ungdom födda 02. 
Anmälan volontär landskamp fredagen 23 Nov Arena Älvhögsborg
2018-09-20 13:48
Vill du hjälpa till i samband med matchen den 23 Nov ??
KFUM Trollhättan söker volontärer som kan hjälpa till under matchen mellan Sverige - Montenegro  fredagen 23 Nov med matchstart 19.00 i Arena Älvhögsborg. Som volontär är du med och gör en viktig insats för föreningen och får samtidigt chansen att se matchen på det flesta uppdrag.
Totalt söker vi ca 75 personer.

En del uppdrag kan kräva att man finns på plats redan vid ca 15.00 den 23 Nov.

Svara senast den 7 Okt söndag genom att fylla i nedan formulär


Vid frågor kontakta
KFUM Trollhättan Kansli
0520-41 11 55
kansli@kfumtrollhattan.se
Påminner om att vi har ca 80 st rabatterade biljetter kvar a 140:-
2018-09-20 11:05
KFUM Trollhättan tillsammans med Svenska Handbollsförbundet har ett specialerbjudande på sittplats biljetter för 140:- ( ord pris 295:- )  till medlemmar i KFUM Trollhättan. Biljetterna omfattar ett begränsat antal platser och kan bokas fram till och med 26 Sep. Men först till kvarn gäller.....

Anmälan om biljetter görs till kansli@kfumtrollhattan.se uppge antal samt koppling till föreningen. Exempelvis min dotter XXXX spelar i F04.
Vi kommer sedan att bekräfta din bokning och meddela rutiner för betalning.

Skulle du nu inte lyckats få biljetter via detta medlemserbjudandet. Finns ytterligare en möjlighet för dig som medlem i KFUM Trollhättan att säkra din biljett genom ett exklusivt förköp innan biljetterna släpp till allmän försäljning. Mer info om detta kommer upp på hemsidan inom kort men då gäller ordinarie pris för biljetter.
Ordinarie biljettsläpp sker 27 Sep via handboll.ebiljett.nu
Klasshandbollen ÅK 5 just nu fylld med lag
2018-09-19 16:04
Vi har nu fyllt årskurs 5 med 50 st lag så nu måste vi tyvärr ha en väntelista, vi får se om vi kan få fram några fler platser.
I årskurs 4 finns endast 5 st platser kvar samt i årskurs 2-3 finns det bra med platser kvar.

Sista dag för anmälan är 21 Sep. Lär mer under klasshandboll på hemsidan.
Vi välkomnar handbollslandslaget till Trollhättan 21-29 Nov
2018-08-31 08:43
Ulrika Toft Hansen tackar ett gäng glada supportar efter matchen senast i Trollhättan
Förra året laddade de svenska handbollsdamerna i Trollhättan inför VM – och gjorde sedan en historiskt bra turnering.
Nu har Sverige valt Trollhättan igen inför vinterns mästerskap, EM i Frankrike.Den svenska mästerskapstruppen samlas i Trollhättan den 21 november och kommer att bo och träna i Trollhättan och möta Montenegro i Arena Älvhögsborg den 23 november.

– Det är med oerhörd stor glädje och stolthet, som KFUM Trollhättan Handboll står som lokal arrangör för en ny landskamp och som uppladdningsort för EM-lägret, detta i samarbete med Trollhättans Stad och Arena Älvhögsborg. Detta ger våra ungdomar en möjlighet att träffa sina förebilder och idoler på hemmaplan säger Rebecca Möller ordförande i KFUM Trollhättan Handboll.

Montenegro slutade sjua i senaste VM efter att Per Johansson strax inför mästerskapet anställdes som förbundskapten. 
– Vi strävar alltid efter att möta riktigt starka lag inför ett mästerskap för att vi ska komma dit och vara förberedda på det som väntar. Montenegro är ett lag som kan göra livet surt för alla i toppen och vi ser fram emot att ta oss an dem, säger den svenska förbundskaptenen Henrik Signell.
– Uppladdningen i Trollhättan förra året var toppen och det var häftigt att spela inför en fullsatt arena. Vi kände oss verkligen välkomna där och kunde förbereda oss för VM på bästa sätt säger den svenska målvakten Filippa Idéhn, som till vardags bor och spelar i Brest, en annan av de franska EM-städerna.  

– Att förbundskaptenen och spelarna vill komma tillbaka till Trollhättan för att mottagandet var bra och för att Trollhättan gav dem ett härligt stöd att ta med till mästerskapet gör att vi stolt välkomnar dem tillbaka. Att de väljer att komma tillbaka är ett bevis på att Trollhättan är en bra arrangemangsstad. Jag hoppas och tror att trollhätteborna även denna gång kommer att ge landslaget en lika härlig känsla att ta med sig till nästa EM. Vi önskar dem stort lycka till under kommande mästerskap säger Paul Åkerlund Kommunstyrelsens ordförande Trollhättan Stad.

Vårt samarbete med Trollhättans stad och KFUM Trollhättan Handboll är självfallet en enorm styrka i detta upplägg. Vi hoppas och tror att detta kan låta höra talas om sig och leda till ytterligare fina arrangemang i framtiden. Nu återstår bara att publiken återvänder till vår arena för att stötta handbollslandslaget på samma fantastiska sätt som i november 2017 säger Håkan Engström VD för Arena Älvhögsborg.

KFUM Trollhättan kommer ha ett begränsat antal föreningsbiljetter till försäljning till medlemmar, och priset för sittplats är då 140:- samt ståplats 80:-. Mer information om detta kommer meddelas på hemsidan så snart det är klart.

Annars gäller biljettförsäljning via SHF, och biljetter till landskampen i Trollhättan mot Montenegro släpps på handboll.ebiljett.nu den 27 september. 
Priser som gäller är 295:- sittplats och 120:- ståplats.

Passa på och säkra din biljett då många fick vända vid entré vid förra matchen.
De tio första lagen har anmält sig till Klasshandbollen
2018-08-29 15:44
Fridaskolan Åk 2-3 samt Skoftebyskolan Åk 2-5 blev de första skolorna att anmäla lag till Klasshandbollen 2018. Vi hoppas på trevliga dagar den 17-18 Okt i Arena Älvhögsborg. Sista dag för anmälan är 21 Sep. Se Klasshandboll i meny för mer info.
BLI MEDLEM
Prova på handboll hos oss ?
Man får alltid testa på 3-4 ggr helt fritt. Läs mer under meny "Prova på handboll" och anmäla dig. Välkommen !
KFUM THN Facebook
Nyheter från våra lag
Damjunior, 18/09 10:48 
Pojkar U11, 16/09 20:31 
Flickor U13, 09/09 21:33 
Flickor U16-15, 09/09 05:50 
Flickor U13, 07/09 13:10 
 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan