Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Trollhättan Handboll
Bli medlem i KFUM Trollhättan
BLI MEDLEM
Välkommen till KFUM Trollhättan Handboll

KFUM Trollhättan är Trollhättans enda handbollsförening och har bedrivit handbollsverksamhet sedan 1940.
Säsongen 2018-2019 har vi ett herrlag i div 3, herrjuniorlag och damjuniorlag. Ungdomsverksamhet finns från födda 2012-13, handbollsskola  till A-ungdom födda 02. 
Nominerade till Trollhättans Idrottsgala 2019
2019-03-16 11:32
Idag presenterades vilka som är nominerade i de olika priskategorierna till Trollhättans Idrottsgala 2019, som arrangeras fredagen den 12 April på Folkets Hus Kulturhuset.

KFUM Trollhättan är en bland 3 st föreningar som är nominerade till priset årets föreningen för 2018 och ledaren Malin Borg för KFUM F12 är nominerad till priset årets ledare.

Årets förening
Priset går till föreningen som varit framgångsrik och svarat för bra insatser inom barn, ungdoms eller vuxenidrotten. Det kan vara både sportliga framgångar och/eller utveckling inom verksamheten, exempelvis inom värdegrund och jämställdhet.

Årets ledare
Priset tilldelas en ideell ledare som svarat för framstånden insatser under 2018.

KFUM Trollhättan är givetvis glada över att vara nominerade och vill tacka alla som dagligen ställer upp för att verksamheten skall fungera, och önskar Malin lycka till !

Välkommen till ungdomsavslutning den 9 April
2019-03-06 10:05
KFUM Trollhättan Handboll kommer tisdagen den 9 April att ha ungdomsavslutning för säsongen 2018-2019.
Vi välkomnar alla medlemmar, spelare, föräldrar ner till Arena Älvhögsborg A-hallen. Sedvanlig medaljutdelning och spelarna bjuds på korv o bröd samt dricka. Kiosk finns öppen för de som önskar köpa en fika.

Ungdomsavslutning
Tisdagen den 9 April
18.00-20.00
Arena Älvhögsborgs A-hall

Mer information om avslutningen får man av respektive ledare.
Basutbildning 25-26 Maj i Trollhättan för ledare
2019-02-25 15:02
KFUM Trollhättan arrangerar tillsammans med Västergötlands Handbollsförbund den 25-26 Maj basutbildning i Trollhättan. Utbildningen riktar sig till dig som är eller funderar på att bli ledare/tränare alt hjälper till på träningarna för barn 5-12 år. Tonvikt i utbildningen ligger på lek, grundfärdigheter och koordination.

Föreningen har behov av fler som ställer upp som ledare/tränar framför allt för de yngre lagen. Denna utbildningen är perfekt grund för dig som vill börja hjälpa till och skaffa dig en bra grund.
Tillsammans kan vi alla bidra till att skapa en ännu bättre verksamhet.

Anmälan sker via nedan länk
Föreningen står för kostnaden för utbildningen, men kontakt kansliet innan anmälan.
Damlag i seriespel igen 2019-2020
2019-02-07 10:15
KFUM Trollhättan hoppas kunna anmäla ett damlag till seriespel inför säsongen 2019-2020
Inför säsongen 2019-2020 planerar KFUM Trollhättan nu för att åter ha ett damlag i seriespel. Sportkommitten har konstaterat att de flesta spelarna i föreningens damjuniorlag blir 18 år eller äldre kommande säsongen och spelar alldeles för lite matcher i nuvarande juniorserie för att kunna utvecklas på ett bra sätt.

Vi hoppas att flera av de seniorspelarna som på olika sätt varit med i KFUM Trollhättan tidigare tillsammans med våra utvecklingsbara juniorspelare skall kunna skapa en bra mix av spelare i ett nystartat damlag under kommande säsongen.

Så till nästa säsongen planeras alltså för ett damlag samt damjuniorlag i seriespel i KFUM Trollhättan. Alla "nya" seniorspelare  som har intresse önskas varmt välkomna till oss i KFUM Trollhättan inför kommande säsongen.

Ev. frågor eller intresserad att spela med oss kontakt Eje Grönquist 0768-895480.

Film från landslagets besök i Trollhättan
2019-01-29 11:35
I samband med landslagets besök i Trollhättan i höstas gjordes en film om Sparbankens Skåne engagemang för handbollen, från lokal föreningar till landslaget.
I filmen finns sekvenser från den öppna träningen som landslaget hade för våra ungdomsspelare i Arena Älvhögsborg.


BLI MEDLEM
Prova på handboll hos oss ?
Man får alltid testa på 3-4 ggr helt fritt. Läs mer under meny "Prova på handboll" och anmäla dig. Välkommen !
KFUM THN Facebook
Nyheter från våra lag
 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan

Vädret Trollhättan