Oavgjort mot IFK Hammarö
2019-02-23 09:57
Fredagskvällen innebar borta match i Hammarö Arena för herrlaget. Mötet mellan lagen i höstas i Trollhättan slutade oavgjort (28-28).
Efter en jämn första halvlek mellan lagen var KFUM sedan i ledningen större delen av andra halvleken. Men avslutningen på matchen blev spännande där tyvärr Hammarö kom igen och kunde kvittera till 31-31 med ca 1 minut kvar av matchen.
Alltid tråkigt att bli av med vinsten i sista minuten, men med tanke på att Hammarö bara förlorat hemma mot serieledarna HK Guldkroken samt tvåan i serien Tidaholm, så gör herrlaget en bra borta match.