Serie:Herr 3 VSN   Tabell >>
Samling:18:30
Snöplig förlust mot Uddevalla HK
2020-10-24 22:53

KFUM kunde tyvärr inte bygga vidare på vinsten från förra veckan utan förlorade tyvärr mot UHK under fredagskvällen med ett mål.
Det var en trög start för KFUM som gjorde att UHK tidigt kunde få ett övertag med några mål vilket dom aldrig släppte. KFUM gör återigen en mycket stabil insats i försvarsspelet samt en storspelade Jonatan Ahlström med en räddningsprocent på 57%.

KFUM får det tyvärr inte att lossa i anfallspelet ännu men det är bara en tidsfråga ifall man frågar tränarna. Det var en tung förlust i derbyt men det finns positiva delar att ta med ifrån spelet och inställningsmässigt framförallt i andra halvlek. För i andra halvlek visar KFUM upp en fin moral som gör att de så när kommer ikapp och kan rädda en poäng men tyvärr har KFUM inte marginalerna på sin sida när det skall avgöras.

Nu väntar en en matchledig vecka för herrlaget där de kan fokusera på träning och förbereda sig inför nästa match.

Nästa match spelas mot Lidköping den 8/11 kl. 15:00 i Arena Älvhögsborg, se till att kom och stötta herrlaget och deras fortsatta kamp mot en resa uppåt i tabellen.
Ps. info om biljetter till matchen kommer, håll utkik på hemsidan och sociala medier för att ta del av detta.