SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Anteckningar förädramöte 28 Sep
2021-09-29 16:36

Anteckningar föräldramöte 28 Sep 2021 P09
Emil hälsade välkommen till mötet, Vi gjorde en kort runda med ”presentation” bland föräldrarna.

Seriespel
2 st lag kommer vi spela med.
Är 20 st spelare i gruppen blandar runt på de spelarna som är på träningarna.
Söndag 10 Okt är första matcherna hemma i Syltehallen. Vi spelar oftast 2 matcher hemma samtidigt.  Spelschema finns på hemsidan samt Sportadmin – MedlemsApp som är kopplad till laget.
Vi kommer skicka kallelse för matcher ca en månad framåt så får man svara. Skriver med vilka som ansvarar för sekretariatet. Kan man inte får man byta med annan i laget.
Är det borta match skriver man i meddelande i kallelsen om man kan köra och antal platser.

Det är viktigt att flera lär sig EMP-protokollet sitt gärna med vid sidan någon match. 5 okt på träning kan man också komma ner och testa på programmet.

Cuper
Vi kommer spela Skadevi Cup 5-7 Nov i Skövde , 2 st lag är anmälda och 18 st spelare. Vi önskar även support från 2 st föräldrar under den helgen. Kontakta Emil om man kan tänka sig vara med.

Planen är också att delta i Hallbybollen 6-8 Jan i Jönköping med minst ett lag. Intresse anmälan kommer ut snart..

Föreningsprofil

Vi rekommenderar att man har ett par KFUM-strumpor för matcher samt föreningsoveralls jackan. Man kan testa storlekar och köpa strumpor ute på Intersport Etage i butiken.

Matchställ
Delas ut på träning innan den första matchen. Man sköter det sedan själv och tar med till matcher etc. Blir short eller tröjan borttappat får man ersätta genom kostnaden för att beställa ett nytt.

Landskamp 26 Nov Sverige – Montenegro
Det kommer vara landskamp den 26 Nov i Arena Älvhögborg. Vi kommer gå ut med ett erbjudande om att köpa föreningsbiljetter till denna matchen för 140:- st

Vi behöver support av föräldrar vid match/matcher

Då Emil även är involverad i andra grupper finns en del datum där matcher kolliderar. Där behöver Magnus få support på bänken vid matcherna av någon mer förälder. De kommande datumen som vi vet är 16 , 17 Okt, 13 Nov samt 28 Nov. Kontakta Emil eller Magnus om du kan hjälpa till.

 

Kiosk hemmamatch

Vi startar lite enkelt och känner av vid första matcherna 10 okt. Förälder X : ) tar med sig tidigare kiosk uppsättning. Så får vi prata ihop mer i samband med detta tillfälle hur vi skall göra framöver.

Emil 0708-328494

 

Partners
Välkommen till vår hemmaplan