SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Beachhandbollsdag för KFUMs ungdomsspelare
2024-04-25 22:18
Den vanliga handbollssäsongen börjar närma sig sitt slut och det betyder att beachhandbollssäsongen istället växlar upp.
 
För att fler i vår förening skulle få möjlighet att testa på beachhandboll så arrangerades en "prova på dag" för klubbens ungdomar den 20 april. Ett 70 tal ungdomar och ett antal ledare från vår förening hade anmält sig och det blev en fantastisk dag i sanden. 
 
Våra ungdomar och ledare fick en inblick i hur man spelar Minibeachhandboll/Beachhandboll med en massa tips och tricks för att göra snygga 360 och inflights! 
 
- Väldigt roligt att så många av våra ungdomslag kom och hängde i sanden och testade denna roliga variant av handboll, säger Kent Karlsson, ansvarig i KFUMs Beachkommitté
 
Tränare för dagen var förutom Kent, spelare från Göteborgs Beachhandbolls Club där flera spelare är fostrade i KFUM Trollhättan samt Tony och Helene från Handbollsförbundet.

- Inför denna vår har vi vi ledare valt att tänka lite nytt för vårt grabblag och förlänga handbollssäsongen med beachhandbollsträning. Detta för att ge möjlighet till mer handboll för de som vill. Dagen i Falköping blev för vårt lag en perfekt uppstart för vårens beachträningar. Väldigt kul att klubben gav ungdomslagen denna möjlighet att testa på Beach på det här sättet och att KFUM Trollhättan även kommer fortsätta erbjuda beachträningar för våra ungdomar. Vårt lag kommer toppa detta med att avsluta säsongen med beachhandbollscup i Helsingborg”, berättar Jenny Arnell, ledare för pojkar 12.

Stort tack till både ledare och spelare för att ni kom och för att det blev en så lyckad dag på beachen.
 

Välkommen!


Vi är Trollhättans enda handbollsförening och har bedrivit handbollsverksamhet sedan 1940 och föreningen fyllde 80 år 2020. Säsongen 2022-2023 har vi ett damlag div 2 och herrlag i div 3. Ungdomsverksamhet finns från födda 2015-16 i handbollsskola till Flickor och Pojkar 15-16 år.
Länkar

Partners
Välkommen till vår hemmaplan