SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Premiär för beachträning för klubbens ungdomar
2024-05-08 12:01

30 ungdomar mötte upp i sanden igår när det var det premiär för de gemensamma Beachhandbollsträningar som klubben kommer att arrangera framöver.

 

- Riktigt kul att det var så många som kom. Många av dem kom för att dels förlänga handbollssäsongen och dels för att lära sig mer om den lekfulla varianten av handboll nämligen Beachhandboll, säger Emil Grönqvist, en av ledarna på kvällens träning.

 

Klubben har valt att bjuda in föreningens ungdomar födda 2010-2013 till dessa gemensamma träningar. På tisdagar är det grabbarna som kör och på onsdagar är det tjejernas tur. På tisdagar är dessutom några seniora Beachhandbollsspelare med som ledare för att kunna berätta mer och visa på ett bra sätt. Fler av dessa spelare kommer på söndag att delta på en första landslagssamling med förbundskaptenen som nu ska sätta ihop sin trupp inför EM i Bulgarien i sommar. KFUM Trollhättan önskar alla dessa spelare lycka till på söndag.

Även våra dam- och juniorspelare kommer att ha veckovisa träningar på sanden. Det behöver finslipa på sin teknik och lagspelet så att det sitter när de ska spela SM i juni på förhoppningsvis den nya beacharenan vid Älvhögsborg. 

 

 

Välkommen!


Vi är Trollhättans enda handbollsförening och har bedrivit handbollsverksamhet sedan 1940 och föreningen fyllde 80 år 2020. Säsongen 2022-2023 har vi ett damlag div 2 och herrlag i div 3. Ungdomsverksamhet finns från födda 2015-16 i handbollsskola till Flickor och Pojkar 15-16 år.
Länkar

Partners
Välkommen till vår hemmaplan