SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Försäkring handboll - Gjensidige

Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Handbollförbundet är försäkrad i samband med träning eller match samt under resor till och från dessa aktiviteter. Det gäller också dig som provar på sporten i någon av förbundets handbollsskolor.

 

Läs mer om vad försäkringen innehåller

 

Aktiv vård - ring för rådgivning och behandling
Få hjälp av fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor.

Har du besvär eller symtom på grund av ditt idrottsutövande eller har drabbats av en skada vill vi att du snabbt ska komma tillbaka till handbollen. Därför ingår en tjänst i försäkringen, som vi kallar Aktiv vård. Det är en telefonservice dit du kan ringa vid skada eller symptom och få kostnadsfri rådgivning av legitimerade fysioterapeuter.

Om det bedöms att du behöver personlig behandling kan du i nästa steg få hjälp av fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor. Självrisk är 200 kr per behandlingstillfälle. Dessutom kan behandlingen kompletteras med upp till två läkarbesök och en magnetröntgen (självrisk 1 000 kr).

Aktiv vård tel. 0771-362 331
Öppet vardagar 08.00 - 17.00

För läkarbesök och magnetröntgen, ring 020‑40 80 80 och prata med Gjensidiges Vårdplanering.

 

Anmäl handbollsskada via denna länken

 

Alternativt ring 0771 - 326 326 eller e-post handboll@gjensidige.se

 

 

 

Välkommen!


Vi är Trollhättans enda handbollsförening och har bedrivit handbollsverksamhet sedan 1940 och föreningen fyllde 80 år 2020. Säsongen 2022-2023 har vi ett damlag div 2 och herrlag i div 3. Ungdomsverksamhet finns från födda 2015-16 i handbollsskola till Flickor och Pojkar 15-16 år.
Länkar

Partners
Välkommen till vår hemmaplan